Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareixen motos cremades a Tarragona

Els fets han ocorregut a la Rambla Vella i a hores d’ara s’investiguen les causes

Imatge de les motos cremades a la Rambla Vella de Tarragona Imatge de les motos cremades a la Rambla Vella de Tarragona TOMÀS CAROT
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 08:22

Aquest matí, a la Rambla Vella de Tarragona, han aparegut un total d’11 motos cremades –dues d’elles només parcialment-. L’incendi també ha afectat a un punt de venda de l’ONCE, a un fanal i a un arbre.
L’avís de l’incendi s’ha rebut sobre les quatre de la matinada i s’ha produït a l’altura de l’Hospital Santa Tecla per causes que, a hores d’ara, s’estan investigant. Els vidres de dos comerços s’han esquerdat a causa de l’alta temperatura però cap persona ha resultat ferida.

Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, aquest dijous al matí un equip de la policia científica dels Mossos ha portat a terme una inspecció ocular tècnica al lloc dels fets per prendre'n algunes mostres. La policia catalana està investigant les causes d'aquest incendi a la Rambla Vella, un dels vials més cèntrics i transitats de la ciutat de Tarragona. A través d'indicis i proves s'esclarirà si ha estat fortuït o provocat, si bé ara encara no es té clara cap hipòtesi.

Molts curiosos s'han acostat a primera hora del matí a observar l'escenari de l'incendi i els desperfectes ocasionats en les motos. La cruïlla de semàfors de la zona també està avariada. Des de Mossos s'està pendent que els propietaris de les motocicletes, quan siguin coneixedors dels fets, presentin les corresponents denúncies. Segons fonts policials, no es disposa de cap testimoni que hagi vist res. L'avís es va rebre directament quan les motos ja estaven cremant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: