Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien un nou cas d'assetjament escolar a les portes de l'Institut Vila-seca

Un jove de 15 anys va ser colpejat ahir per tres nois a l'entrada del centre / Els familiars diuen que ja hi ha hagut altres casos i, cansats de la passivitat del centre, ho denunciaran a la policia

L'Institut Vila-seca L'Institut Vila-seca CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 01 Desembre 2017 18:51

Un adolescent de 15 anys va resultar agredit ahir dijous a les portes de l'Institut Vila-seca per tres joves. Segons va relatar el jove als seus familiars, com de costum, el noi va anar al centre a jugar a voleibol i, mentre s'esperava a fora perquè la porta estava tancada, de sobte, van aparèixer tres joves - dos d'entre 18 i 19 anys i un altre d'entre 13 i 14 anys- que el van intimidar. El menor d'edat el va agredir mente els altres s'ho miraven i, amb actitud xulesca, el van colpejar xafant-li el pit. Després, el jove agredit es va poder desplaçar fins al CAP i, hores d'ara, el noi encara es queixa del pit al respirar.

Segons els familiars i altres pares, ja s'han produït altres casos d'assetjament escolar o bullyng per part d'alumnes d'aquest institut. Però els pares lamenten que la única resposta que reben de la direcció del centre és que aquest "no hi pot fer res". Aquesta actitud passiva del centre s'explicaria, o bé perquè les agressions s'han produït a l'exterior de l'institut o bé perquè els pares dels menors afectats no han presentat la denúncia pertinent a la policia per por a represàlies i, sense la qual, no es pot actuar.

En qualsevol cas, alguns pares han assegurat a aquest mitjà que el centre disposa de càmeres de vigilància i és per això que els familiars de l'últim noi agredit han dit que denunciaran l'agressió patida pel seu fill per demostrar el que ha passat i identificar els culpables.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: