Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un nou acte vandàlic deixa el parc de l’amfiteatre sense ascensor durant 15 dies

Les Escales del Vapor també estaran tancades dues setmanes

Imatge de l'ascensor del Parc de l'Amfiteatre Imatge de l'ascensor del Parc de l'Amfiteatre CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 16:32

Un nou acte vandàlic deixarà el Parc de l’Amfiteatre sense ascensor durant 15 dies, els mateixos que no tindrà la Part Baixa les escales mecàniques. En concret, van arrencar la botonera de l’ascensor i fins d’aquí a 15 dies no estarà solucionat. També han tornat a aparèixer pintades tant al seu interior com a l’exterior. El cost d’arranjar-lo serà de 427,66 euros, a banda del cost de netejar-lo.

Per altra banda, les escales mecàniques del carrer Vapor tornen a estar parades també per un mal ús, ja que es va donar un cop fort a les guies. Les escales estaran tancades quinze dies fins que es canviï la peça i les puguin tornar a posar en marxa. El cost d’aquesta reparació és de 6.634,12 euros. El regidor d’Espais Públics, José Luis Martín, ha qualificat la situació de “desesperant” i ha lamentat que “només l’any passat, el consistori es va gastar 1.612.256,64 euros en pal·liar els efectes del vandalisme”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: