Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denunciat un veí de Riudoms per criar i vendre gossos 'doberman' sense autorització

Les instal·lacions, localitzades pel Seprona a les afores de Reus, no disposaven de llicència d'activitat, registre d'animals o assegurança de responsabilitat civil

Imatge de l'espai on es criaven els gossos Imatge de l'espai on es criaven els gossos G.CIVIL
Successos Reus Digital/ ACN
Dimecres, 22 Novembre 2017 20:55

El Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil ha denunciat un veí de Riudoms per dedicar-se a la cria i venda de gossos de raça potencialment perillosos –doberman- de forma clandestina, sense estar donat d'alta a la Seguretat Social ni comptar amb els permisos necessaris per exercir aquesta activitat. Els agents van tenir coneixement el passat novembre de l'existència d'unes instal·lacions de cria irregulars prop de Reus. Poc després van localitzar el lloc, una gran superfície condicionada per a l'activitat a les afores de la ciutat i van entrevistar el seu responsable. Aquest els hauria reconegut que no disposava de les autoritzacions necessàries per dedicar-se professionalment a la cria i comercialització d'aquests animals.

El Seprona va aixecar diverses actes-denúncia per infraccions administratives i ambientals: des de no disposar de llicència d'activitat, com a nucli zoològic, ni registre d'animals, assegurança de responsabilitat civil o mesures de seguretat i senyalització per advertir de la presència d'aquests animals perillosos.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: