Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 703

Nou atac al bar Toribio de Reus

Durant la matinada de diumenge van estripar els tres tendals exteriors de l'establiment

Imatge d'un tendal estripat del bar Toribio Imatge d'un tendal estripat del bar Toribio CEDIDA
Successos
Dilluns, 20 Novembre 2017 20:46

El bar Toribio de Reus, ubicat a la plaça de l'Abat Oliba, a Horts de Miró, ha tornat a ser objecte d'una bretolada la matinada d'aquest diumenge. En aquesta ocasió, els propietaris han trobat els tres tendals exteriors estripats. L'establiment ja va ser objecte d'una agressió aquesta passada setmana, quan van fer pintades de 'Fora fatxes' i van enganxar diversos cartells a la façana exterior.

Els propietaris del bar Toribio han explicat a Reusdigital.cat que van tancar l'establiment al voltant de la 01:30h de la matinada de diumenge i que en tornar es van trobar amb els fets. En aquest sentit, suposen que ho han fet pels mateixos motius que les pintades: no tancar durant les vagues generals i estar, suposadament, en contra de la independència de Catalunya. Des de l'establiment deixen clar que "es pot pensar d'una forma o d'una altra, però mai hem barrat el pas a ningú per aquest motiu". "Aquí hi ha el màxim respecte entre tots", han expressat.

De nou han interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra. La primera, després de netejar-se les pintades, va quedar arxivada, però aquesta segona s'investigarà per intentar esclarir els fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: