Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Franch insisteix que no va fer res a Carme Gallart

Declara davant del jutge l'acusat de la mort de la veïna dels Pallaresos

Un moment, dijous, de la declaració de Ramon Franch, acusat de la mort d'una dona el 2015 Un moment, dijous, de la declaració de Ramon Franch, acusat de la mort d'una dona el 2015 ACN
Successos El Punt Avui/ACN
Dissabte, 18 Novembre 2017 08:44

Ramon Franch, l’acusat per la mort de la veïna dels Pallaresos Carme Gallart, es va tornar a desvincular ahir de la desaparició de la dona en el judici que se celebra a l’Audiència de Tarragona. “Ni li he fet res, ni mai faria res a la Carme Gallart. Tant de bo hagués aparegut o en tinguéssim notícies, perquè no estaria assegut aquí i no hauria passat vint mesos a la presó. M’han trinxat la vida, en tots els àmbits”, va dir l’agent de la propietat immobiliària en el darrer torn de paraula. En la seva intervenció l’acusat va insistir en diverses ocasions que no havia fet mai res a Gallart i que no té res a veure amb la seva desaparició, que era una persona amb una vida corrent, amb 26 anys de carrera professional que, “de patac”, es va veure privat de llibertat per uns fets que li havien “posat” i que ell no ha comès. També va criticar que la premsa l’hagi titllat d’assassí i estafador, i va definir com a “molt durs” els mesos de presó.

Les parts van presentar ahir els seus informes i conclusions, i dilluns es lliurarà l’objecte del veredicte al jurat popular. El fiscal manté la petició de quinze anys de presó per homicidi i l’acusació particular, de vint anys per assassinat. Per la seva banda, la defensa sol·licita la lliure absolució de Franch perquè, segons sosté, el relat dels mossos i les acusacions es basen només en “conjectures” i en proves “febles”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: