Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La policia espanyola assalta l'institut de Sant Salvador de Tarragona

Més d'una vintena de furgonetes han irromput a la seu electoral del barri, han llençat gent a terra i han requisat el material

Veïns i veïns de Sant Salvador mostren paperets als agents de la Policía Nacional Veïns i veïns de Sant Salvador mostren paperets als agents de la Policía Nacional INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Octubre 2017 13:02

Els cossos policials segueixen el recorregut per diferents seus electorals de Tarragona. Cap a les 12:30h, més d'una vintena de furgonetes de la Policía Nacional han irromput a l'institut de Sant Salvador de Tarragona. Els agents s'han emportat les urnes i paperetes, han força la gent a sortir i han llençat algunes persones al terra. Algunes d'elles han rebut contusions.

Cap a les 13h, la policia espanyola ha ocupat la plaça Imperial Tarraco per dirigir-se a l'Espai Kesse, al carrer de Sant Antoni Maria Claret. D'altres, han enfilat la Rambla Vella, on s'hi han concentrat centenars de persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: