Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La policia espanyola utilitza la violència per impedir la votació en alguns punts

Els agents han llençat una paret a terra a un col·legi de Sant Pere i Sant Pau i han ferit algunes persones a Sarral i a Cabra del Camp

Les càrregues policials contra voluntaris, votants i alguns periodistes han estat a l'ordre del dia en alguns col·legis electorals Les càrregues policials contra voluntaris, votants i alguns periodistes han estat a l'ordre del dia en alguns col·legis electorals AGÈNCIES
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Octubre 2017 11:49

Desenes d'agents de la Guàrdia Civil i de la Policía Nacional han irromput aquest diumenge, al voltant de les nou del matí, al pavelló de Sant Julià de Ramis (Gironès), on ha de votar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. A l'exterior, centenars de persones esperaven per votar i inclús en les darreres hores s'ha estacionat un tractor a l'entrada de l'equipament. S'hi ha pogut veure escenes de màxima tensió, amb empentes i crits a ciutadans i mitjans de comunicació, després que les persones que esperaven a fora oposessin resistència a ser desallotjats. Paral·lelament, els responsables del col·legi electoral han guardat les urnes i les paperetes ràpidament abans de la possible entrada de la Guàrdia Civil a l'interior.

Ha estat una de les primeres irrupcions de la policia espanyola en alguns col·legis electorals d'arreu del país. Al Camp de Tarragona, els antiavalots han entrat amb força a un col·legi electoral del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, on han llençat una paret a terra i s'han endut amb violència les urnes i altre material per votar. A Sarral, la Guàrdia Civil ha ferit amb les porres tres persones i alguna més a Cabra del Camp.

Les votacions s'han pogut iniciar amb normalitat en alguns col·legis catalans mentre que en d'altres centres la presència de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ho impedit amb violència. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: