Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un incendi obliga a tallar la via de l’AVE a l'Espluga

Segons els bombers, el foc es va produir en una zona foresta i agrícola situada al camí de Pira, a tocar de la línia d'alta velocitat

L'incendi, a tocar de la via de l'AVE, a l'Espluga de Francolí L'incendi, a tocar de la via de l'AVE, a l'Espluga de Francolí BOMBERS
Successos El Punt Avui/ACN
Dissabte, 02 Setembre 2017 13:26

Un incendi de vegetació forestal i agrícola va obligar a tallar ahir, des de poc després de les 17:45h, la via ferroviària de l’AVE entre l’Espluga de Francolí i Alcover, segons van assenyalar fonts de Renfe. Com a conseqüència del foc, dos trens AVE van quedar aturats. Un d’aquests, que feia el trajecte entre Madrid i Barcelona, es va haver de mantenir aturat a l’estació de Lleida i l’altre, que feia el recorregut entre Barcelona i Madrid, va quedar aturat a l’estació del Camp de Tarragona. Segons els Bombers de la Generalitat, el foc es va produir poc després de les 17h en una zona forestal i agrícola situada al camí de Pira, a tocar de la línia de l’AVE.

Cinc mitjans aeris i onze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat van treballar en les tasques d’extinció de l’incendi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: