Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellen a la Bisbal una plantació de marihuana gràcies a la col·laboració ciutadana

La Guàrdia Civil deté dues persones per delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric / La droga es trobava oculta al garatge d'un habitatge unifamiliar 

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana en un habitatge d'una urbanització de la Bisbal del Penedès La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana en un habitatge d'una urbanització de la Bisbal del Penedès GUÀRDIA CIVIL
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Agost 2017 14:40

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació "Indoor", a la Urbanització Esplai de la Bisbal del Penedès, en la qual s'ha detingut dues persones a les que se'ls imputen els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. En total, s'han intervingut 287 plantes de marihuana, així com splits d'aire condicionat, compressors, ventiladors, filtres de carboni, insonoritzats, llums, bàscula de precisió i material per a la cura de les mateixes.

Les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil es van iniciar a principis de novembre de 2016, gràcies a la col·laboració ciutadana. Com a resultat de les investigacions es va arribar al coneixement que el resident d'un habitatge unifamiliar d'una urbanització escassament habitada de la Bisbal es dedicava a la venda al tall de substàncies estupefaents en els accessos de Valls i voltants i una altra persona que residia al Vendrell acudia habitualment a l'habitatge. També es va poder conèixer que, el 17 de juliol d'aquest mateix any, l'empresa subministradora d'energia elèctrica va tallar el subministrament per impagament de l'energia contractada. No obstant això, tot i haver estat donat de baixa el subministrament, es va observar que hi havia dos enganxalls en la connexió, el que va permetre determinar que a l'interior de l'habitatge hi havia una plantació tipus "Indoor".

Mitjançant manament judicial es va procedir a l'entrada i registre de l'habitatge, amb el suport de gossos ensinistrats en la localització de substàncies estupefaents, descobrint una plantació tipus "Indoor", que es trobava al garatge i que havia estat ocultada utilitzant plaques de cartró guix.

En l'actuació s'ha comptat amb el suport de tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, els qui van constatar que s'havia practicat un doble enganxi il·legal a l'escomesa general de l'habitatge, elaborant un informe per defraudació del fluid elèctric.

Les dues persones, de nacionalitat marroquina, van ser detingudes imputant-se'ls els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric, sent intervingudes un total de 287 plantes de marihuana, 20 grams de resina d'haixix i marihuana seca llista per a la seva venda, així com els splits d'aire condicionat, compressors, ventiladors, filtres de carboni, insonoritzats, llums, bàscula de precisió i material per a la cura de les mateixes.

Els detinguts van ser traslladats a dependències policials on es van instruir les diligències i es va procedir a la seva posada en llibertat quedant a disposició del Jutjat número 6 del Vendrell, de la mateixa manera que els efectes intervinguts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: