Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutge envia a la presó dos dels detinguts pels atemptats de Catalunya

Són Mohammad Houli Chemlal, ferit en l’explosió a Alcanar, i Driss Oukabir, el jove que va llogar les furgonetes / El magistrat, en canvi, prorroga la detenció de Salah El Karib i deixa en llibertat provisional el germà d’un dels abatuts a Cambrils

Un vehicle de la Guàrdia Civil s'emporta els dos detinguts a la presó Un vehicle de la Guàrdia Civil s'emporta els dos detinguts a la presó EFE
Successos El Punt Avui
Dimecres, 23 Agost 2017 11:05

El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu ha enviat a la presó sense fiança dos dels quatre detinguts la setmana passada pels atemptats de Catalunya.

En l’ordre de presó, el magistrat envia a presó Mohammad Houli Chemlal, el presumpte terrorista de 21 anys que va quedar ferit en l’explosió del xalet d’Alcanar (Montsià), i Driss Oukabir, a nom del qual es va llogar una furgoneta usada pels terroristes.

Per a Salah El Karib, de 34 anys i que regenta un locutori a Ripoll, ha prorrogat la seva detenció durant 72 hores més fins que s’aclareixi la seva participació en els fets amb la pràctica de més diligències.

Finalment, ha deixat en llibertat provisional Mohammad Aallaa, de 27 anys, detingut a Ripoll i germà de Sadi Aallaa, abatut a Cambrils, “ja que els indicis existents sobre la seva presumpta col·laboració amb el grup investigat no són prou sòlids.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: