Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona suspèn per unanimitat tots els actes de Sant Magí

La Junta de Portaveus, en la reunió extraordinària, també ha mostrat l’absoluta condemna a la violència de l’atac terrorista de Barcelona, Cambrils i Alcanar

La Junta de Portaveus a la reunió extraordinària que ha tingut lloc aquest matí La Junta de Portaveus a la reunió extraordinària que ha tingut lloc aquest matí MARINA MARTÍNEZ
Successos Marina Martínez
Divendres, 18 Agost 2017 10:59

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Tarragona ha decidit per unanimitat i en una reunió extraordinària suspendre tot el programa festiu de Sant Magí 2017, respectant així els tres dies de dol decretats pel Govern de Catalunya i pel Govern Espanyol. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que la decisió no ha estat difícil perquè ”tots ho teníem molt clar i, per tant, queda oficialment tot suspès respectant els dies de dol decretats i, òbviament, el dol de les víctimes, que per nosaltres és el primer”.

La suspensió de les festes no es relaciona amb motius de seguretat: “No estem en una situació d’especial alarma i tenim una coordinació operativa molt ben feta entre els diferents cossos policials. S’hagués pogut fer alguna activitat però el dol mana i el sentiment de moltíssima gent també”, ha argumentat l’alcalde.

A més, Ballesteros ha afegit que “malgrat el que ha passat, ni ens doblegaran ni ens canviaran de vida. Tenim conviccions molt profundes amb la llibertat, la democràcia i la convivència en pau”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: