Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Cambrils i els Mossos detenen l’autor de diversos robatoris

Se li imputen tres furts comesos en botigues de la zona del Port de Cambrils i el robatori d’una bossa de mà amb violència a una noia

Els robatoris es van produir a la zona del Port de Cambrils Els robatoris es van produir a la zona del Port de Cambrils CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Agost 2017 11:20

Agents de paisà de la Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra, recolzats per motoristes del servei de proximitat, han detingut l’autor de diversos delictes contra la propietat comesos a la zona del port de Cambrils durant el darrer any. El detingut acabava de perpetrar un robatori amb violència al carrer Pau Casals del municipi i també se li imputen tres furts a diverses botigues de la mateixa localitat.

Referent al robatori amb violència, el detingut acompanyat d’una altra persona, va obrir la porta d’un cotxe aparcat al carrer Sant Pere, on hi havia una noia dormint i li va estirar la bossa de mà. La víctima es va despertar i s’hi va resistir. Hi va haver un forcejament que va provocar lesions lleus al braç de la noia i va acabar amb el robatori per estrebada i la fugida dels lladres. La Unitat d’Investigació dels Mossos, que es trobava de servei a la zona, va observar com els dos individus amagaven una bossa de plàstic en una paperera al carrer Vinyols i van poder interceptar a un dels individus. Els agents van comprovar que a l’interior de la bossa de plàstic hi havia la bossa sostreta a la víctima amb tots els seus efectes i el van detenir. L’altre autor dels fets és un menor de 17 anys que va ser identificat pels agents que el coneixen però de moment no ha pogut ser localitzat.

Tres furts en comerços

La Policia Local de Cambrils ha imputat al detingut tres furts més en diferents comerços. El primer que van poder relacionar –gràcies a les càmeres de vídeo-vigilància del mateix establiment- va ser el furt de diversos objectes per valor de 425 euros produït a una botiga de roba i sabates.

Posteriorment, la Policia Local va portar a terme una investigació, van poder identificar la dona que acompanyava el detingut en altres ocasions i relacionar-lo amb dos furts més a comerços del municipi. La dona té ordre de detenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: