Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una explosió de gas en una màquina expenedora del carrer Rovira i Virgili provoca cinc ferits

Dos dels ferits han resultat greus, el propietari de l'establiment Vending i el tècnic de l'empresa, que han estat traslladats al Joan XXIII

Els bombers comprovant la màquina expenedora del Vending 24 hores de Tarragona Els bombers comprovant la màquina expenedora del Vending 24 hores de Tarragona BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 14:58

Cinc persones han resultat ferides aquest migdia a Tarragona en explotar una màquina expenedora en un establiment de Vending 24 hores, situat al número 24 del carrer Rovira i Virgili. Entre els afectats n'hi ha dos de greus que han estat evacuats a l'Hospital Joan XXIII. Segons ha informat Tarragona Ràdio, els dos fertis de gravetat serien el propietari de l'establiment i el tècnic de l'empresa.

Els altres tres ferits han estat traslladats a l'hospital de Santa Tecla. Dos d'ells eren vianants que passeven per la zona, un pare i un fill, i el tercer, un operador que treballava en aquest establiment que encara no estava obert al públic. L'explosió ha tingut lloc de les 13h, segons els Bombers. La deflagració s'hauria produït mentre es manipulava gas a l'interior de les màquines expenedores.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat sis dotacions dels bombers, cinc unitats del Servei d'Emergències Mèdiques i efectius de la Guàrdia Urbana. El carrer es manté tallat al trànsit i a les persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: