Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Localitzen mort el banyista romanès a la platja del Miracle de Tarragona

En aquesta platja onejava la bandera vermella a causa del fort vent que ha bufat tot el dia i de les fortes onades

La llanxa que ha localitzat el cos del jove banyista La llanxa que ha localitzat el cos del jove banyista SALVAMENT MARÍTIM
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2017 20:33

Salvament Marítim ha localitzat el cadàver del jove romanès de 26 anys que havia desaparegut aquest dimarts al migdia a la platja del Miracle de Tarragona.El cos del jove ha estat traslladat amb una llanza cap al port esportiu. La Creu Roja i Salvament Marítim, amb el suport dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil del mar, han buscat el jove durant tota la tarda.

La Creu Roja ha donat l'avís de la desaparició a les 15:54 hores, aquest dimarts al migdia. Segons el relat d'algun testimoni, el jove hauria entrat a l'aigua però no ningú l'ha vist sortir i les seves pertinences estaven a la platja, prop d'una caseta dels socorristes.

Les condicions meteorològiques han estat adverses a la zona ja que bufava el vent de llevant amb força 3-4 i hi ha marejada i un fort onatge. Molts banyistes i vianants s'han apropat a la zona, a causa de l'expectació creada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: