Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor la gossa que van abandonar dins d'una bossa de brossa a la platja Llarga de Tarragona

La Protectora d'Animals de Tarragona ha confirmat la mort de l'animal i fa una crida a la col·laboració ciutadana per localitzar l'assassí

Tot i els intents dels veterinaris per savar-la, la Vida ha acabat morint Tot i els intents dels veterinaris per savar-la, la Vida ha acabat morint CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Agost 2017 01:39

La Vida, així és com van batejar la gossa moribunda rescatada dijous a la platja Llarga de Tarragona, no ha pogut resistir i ha mort, segons ha confirmat la Protectora d'Animals de Tarragona. Tot i els intents de l'equip de veterinaris Jacob Bofarull, l'estat de la gossa que va ser abandonada dins d'una bossa de brossa al mar i el fet que fos cega, sorda i d'edat avançada han estat factors negatius que han impedit que l'animal hagi pogut sobreviure. Cal recordar que els socorristes van traslladar la gossa al veterinari ja amb pronòstic reservat.

La protectora ha tornat a fer una crida a la col·laboració ciutadana per poder localitzar l'assassí de l'animal. Els Mossos d’Esquadra van anunciar ahir que havien obert una investigació però, de moment, no ha trascendit cap avenç en la matèria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: