Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten de la Platja Llarga a una gossa encara en vida que flotava dins d’una bossa de brossa

Els Mossos investiguen l'abandonament, un veterinari està intentant salvar-la i la Protectora de Tarragona fa una crida a fer donatius per afrontar les desepeses veterinàries

La gosseta que va aparèixer dins d'una bossa de brossa flotant al mar La gosseta que va aparèixer dins d'una bossa de brossa flotant al mar MOSSOS
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Agost 2017 00:33

Uns socorristes van rescatar dijous al matí una gosseta encara envida que va aparèixer abandonada dins d'una bossa de brossa flotant damunt l'aigua. Segons relata la Protectora d'Animals de Tarragona, els socorristes van quedar sorpresos en adonar-se que a l'interior de la bossa hi hava una gossa d'edat avançada que encara respirava. Un cop donat l'avís, els membres de la protectora la van traslladar al veterinari amb pronòstic reservat. 

La protectora ha denunciat públicament el cas i ha titllat el maltractament com a "propi d'un psicòpata assassí", alhora que ha fet una crida a tot aquell que tingui informació sobre el cas per a que es posin en contacte amb l'entitat.

Tant la protectora com l’equip de veterniaris Jacob Bofarull estan fent el possible per salvar l'animal. Però les últimes notícies sobre el seu estat "no són molt bones", segons la protectora. La gosseta és sorda i cega i ha estat molt de temps a dins d'una bossa de plàstic tancada i sense oxigen. 

Finalment, la protectora ha demanat la col·laboració ciutadana per poder sufragar les despeses veterinàries derivades d'aquest cas com d'altres. Les donacions es poden fer amb el concepte "Vida" al compte corrent: ES36 0081 0104 7900 0155 4158.

Els Mossos investiguen

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han demanat la col·laboració ciutadana perquè aporti qualsevol dada que pugui servir per localitzar l'autor dels fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: