Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Investiguen la mort d'un home de 33 anys a Salou

Quatre individus han agredit la víctima, de nacionalitat senegalesa, quan travessava el carrer, segons el testimoni del propietari d'un bar de la zona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a Salou d'un home de 33 anys de nacionalitat senegalesa Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a Salou d'un home de 33 anys de nacionalitat senegalesa MOSSOS
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Juliol 2017 16:26

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra està investigant la mort d'un home de 33 anys,de nacionalitat senegalesa, aquest dilluns al matí a Salou. Segons els Mossos, els fets s'han produït a les 08:30h, a la cruïlla entre els carrers Carles Buïgas i Amposta, on la víctima hauria rebut un cop de puny que li ha clavat un altre home i ha caigut a terra inconscient. Diverses dotacions policials i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets, que han intentat reanimar la víctima que finalment ha mort.

El propietari d'un establiment pròxim on ha tingut lloc l'agressió ha estat testimoni dels fets i ha explicat que la víctima havia comprat menjar al seu bar i ha estat agredit posteriorment per quatre individus quan creuava el pas de zebra. Segons aquest testimoni, la víctima, un veí de la zona, ha quedat estès al mig del carrer després de l'agressió, i que no ha reconegut els agressors.

Els Mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació dels fets. El cas està sota secret de sumari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: