Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Els Mossos investiguen la mort d'una dona a un pis del carrer de l'escultor Modest Gené de Reus

La policia no descarta cap hipòtesi sobre la mort

Els Mossos han necessitat l'ajuda dels Bombers de la Generalitat Els Mossos han necessitat l'ajuda dels Bombers de la Generalitat CEDIDA
Successos
Divendres, 14 Juliol 2017 21:21

Una dona de 30 anys i nacionalitat espanyola ha aparegut morta, aquest divendres al migdia, al pis on vivia, al carrer de l'escultor Modest Gené, número 8, del barri del Carrilet, a Reus. Els Mossos han rebut l'avís a la 1.18 hores que una jove que estava desapareguda des de fa dies es podria trobar a l'interior d'aquest immoble. Amb l'ajuda dels Bombers de la Generalitat han pogut accedir pel balcó, a través d'una grua metàl·lica, i s'han trobat el cos sense vida de la noia. A hores d'ara, la policia catalana no descarta cap hipòtesi i els investigadors es troben al pis recollint totes les proves.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a Reusdigital.cat que s'haurà d'esperar a l'autòpsia per determinar la causa de la mort. Aquestes mateixes fonts no han confirmat que la jove estigués desapareguda des de fa dies, tot i que és la hipòtesi comentada per alguns veïns de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: