Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cau un grup de contraban de tabac al Penedès

L’operació s’ha desenvolupat a Vilanova i la Geltrú i Llorenç del Penedès

Dos agents inspeccionen les caixes plenes de tabac de contraban comissades a Vilanova Dos agents inspeccionen les caixes plenes de tabac de contraban comissades a Vilanova GUÀRDIA CIVIL
Successos Taempus/ ACN
Dijous, 06 Juliol 2017 07:51

La Guàrdia Civil, en una operació batejada com a Rigola, ha donat per desarticulat un grup criminal especialitzat en la producció i contraban de tabac, amb centres d’operació a Vilanova i la Geltrú (Garraf) i Llorenç del Penedès (Baix Penedès). Han estat detingudes setze persones i s’han comissat 10.500 quilos de fulla i picadura de tabac de contraban, 230.000 paquets de dues populars marques, maquinària de producció de cigarretes, quatre vehicles i diverses eines. Els agents també han localitzat deu sacs de grans dimensions plens de fems, i la policia no descarta que els detinguts els volguessin utilitzar per barrejar-los amb el tabac. Els arrestats han passat a disposició del jutjat d’instrucció número 7 del Vendrell.

La investigació va començar al voltant d’un grup criminal al qual la Guàrdia Civil ja havia intervingut dos contenidors de tabac de contraban procedents del sud-est asiàtic. Els agents van identificar la persona responsable del material i van esbrinar les relacions que mantenia amb terceres persones. A principis de març van intervenir un camió carregat de tabac de contraban de dues conegudes marques tabaqueres, van detenir un home i van descobrir que el material tenia com a destinació una nau industrial de Vilanova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: