Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un menor per abusos a nens a la Pobla

És sospitós d'un presumpte delicte d'abusos sexuals a tres infants menors de 12 anys

El cas podria jutjar-se en un termini de sis mesos El cas podria jutjar-se en un termini de sis mesos JUDIT FERNÀNDEZ/ ARXIU/ EL PUNT AVUI
Successos El Punt Avui
Divendres, 30 Juny 2017 08:00

Un noi de 17 anys va ser detingut dilluns passat pels Mossos d’Esquadra a la Pobla de Mafumet com a sospitós d’un presumpte delicte d’abusos sexuals a tres infants, menors de 12 anys, del mateix municipi. Segons va informar ahir ACN, al menor se’l vincularia amb tres episodis d’agressions que s’haurien produït entre finals del mes de maig i la primera quinzena d’aquest mes.

Després que el detingut passés a disposició judicial, el jutge de menors ha decretat també aquesta mateixa setmana, de manera cautelar, llibertat vigilada per al jove. A més, s’ha fet efectiva una ordre d’allunyament de les tres víctimes, així com prohibició de comunicar-se amb elles. El jutge obliga el menor investigat a rebre tractament ambulatori per si tingués algun tipus de problema psicològic o de conducta, una atenció que el menor ja hauria començat a rebre dimecres passat.

La investigació del cas es troba ara a mans de la fiscalia, que està pendent de la realització de noves proves, com és l’exploració mèdica de les tres víctimes. Segons ACN, els indicis indiquen que els infants haurien patit fel·lacions i penetració anal. El judici pel cas es podria celebrar en el termini de sis mesos.

Segons va avançar ahir el Diari de Tarragona, la família del jove investigat hauria decidit marxar del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: