Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareix un home mort a les vies del tren, a Tarragona

Els Mossos han obert una investigació i no es descarta cap hipòtesi

El cos es va trobar a l'altura del vial Bryant El cos es va trobar a l'altura del vial Bryant JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Successos Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimecres, 28 Juny 2017 08:12

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir les circumstàncies de la mort d’un home, el cos del qual es va localitzar ahir a primera hora del matí a les vies del tren, a Tarragona. En concret, es tracta d’un home que anava indocumentat i que la policia encara no havia pogut identificar ahir.

L’avís de l’aparició del cos el va fer Adif, després que el maquinista d’un tren que circulava per la via (la que es fa servir en direcció a Barcelona) el descobrís poc abans de dos quarts de set del matí. Aquest fet va obligar a mantenir tallada la circulació en aquesta via durant dues hores, fins que es va poder procedir a l’aixecament del cadàver, a dos quarts de nou del matí.

El cos no presentava signes de violència o criminalitat, però no es descarta cap via d’investigació, i tampoc la d’un suïcidi. Sí que es descarta que fos un atropellament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: