Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Minuts de silenci per condemnar la mort de la veïna de Cambrils

Diversos poblacions del Camp de Tarragona han expressat el seu rebuig a la nova mort per violència masclista produïda ahir a Salou

Minut de silenci, aquest migdia, al davant de l'Ajuntament de Cambrils Minut de silenci, aquest migdia, al davant de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2017 12:58

Els ajuntaments de Cambrils, Vila-seca, Tarragona i Salou, entre altres, han expressat el seu condol per la mort d'una veïna de Cambrils, de 30 anys, que va aparèixer morta amb ferides d'arma blanca a l'interior d'un cotxe a la T-325, el vial del Cavet que uneix Salou i Cambrils.

Cal recordar que el presumpte homicida, un veí de Vila-seca de 43 anys, de nacionalitat marroquina, es va presentar ahir diumenge, a les 08.15 hores, a les dependències de la comissaria de Salou per informar que havia matat la seva parella sentimental després d'una baralla i que havia deixat el cos dins d'un cotxe a la T-325. Per aquest motiu l'home ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós.

Aquest migdia, diversos membres d'ajuntaments, treballadors i diversos ciutadans s'han concentrat davant del seu consistori per a fer un minut de silenci en record de les víctimes de la violència de gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: