Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Busquen una jove de 14 anys de Sant Pere i Sant Pau

La jove porta tres dies desapareguda i els pares ho han comunicat als Mossos d'Esquadra

Els pares de la jove de Sant Pere i Sant Pau fan una crida per localitzar la María Els pares de la jove de Sant Pere i Sant Pau fan una crida per localitzar la María CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Juny 2017 12:02

Aquest cap de setmana han aparegut cartells al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona amb el rostre de la María, una jove de 14 anys resident al barri. Els pares porten tres dies sense rebre notícies de la seva filla i fan una crida a la població perquè, en cas que algú la vegi, es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra o bé avisi al teléfon de la família 605266036.

En el missatge publicat al Facebook de David, el pare de la nena, li adreça aquestes paraules: "Filla, si veus això, per favor, torna a casa. No em tinguis por, que no et faré res. Només vull que estiguem els cinc junts, que siguem una gran família i que sàpiques que et trobem molt a faltar" i afegeix "que sàpigues que si et castigo no és per fer-te mal, sinó pel teu bé. Jo intento que sigueu alguna cosa a la vida". Segons es desprèn d'aquestes paraules, la noia hauria rebut algun càstig del seu pare que potser hauria estat el detonant de la seva fuga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: