Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Decapiten una marededeu a Bonastre

Uns desconeguts causen destrosses als jardins de l’entorn de la parròquia

La marededeu de Bonastre decapitada per uns desconeguts diumenge a la matinada La marededeu de Bonastre decapitada per uns desconeguts diumenge a la matinada ARQUEBISBAT
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 08:32

Uns desconeguts van causar diumenge passat considerables destrosses a l’entorn de la parròquia de Santa Magdalena de Bonastre (Baix Penedès) i van decapitar la imatge de la Mare de Déu que s’exposava als jardins del temple, en un espai anomenat el Sagrat de Santa Magdalena. Segons una nota feta pública ahir per l’Arquebisbat de Tarragona, l’acció dels vàndals va tenir lloc diumenge coincidint amb els actes de celebració de la festa major petita del poble per Santa Quitèria.

Tan bon punt els responsables de la parròquia i l’Ajuntament van tenir coneixement dels fets van comunicar-los als Mossos d’Esquadra. L’Arquebisbat de Tarragona ha confirmat que ja ha interposat la denúncia als Mossos d’Esquadra, que ja han obert una investigació per intentar enxampar els autors dels fets.

Commoció al poble

A part de la decapitació de la imatge religiosa, els autors dels fets també van fer destrosses als jardins que envolten la parròquia. Els fets han causat una gran commoció al poble. Les destrosses van ser descobertes diumenge al matí i se sospita que els autors podrien haver actuat a la nit, aprofitant que hi havia un sopar popular i ball de festa major. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i està previst que duguin a terme una inspecció a la zona per intentar trobar algun indici que els permeti identificar els autors. També han demanat la col•laboració dels veïns per si van veure persones sospitoses durant la nit en aquella zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: