Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fuig d'un control a l'AP-7 amb 200 quilos d'haixix

El vehicle localitzat a Cambris duia 37 bosses d'un quilo de marihuana i una bossa amb 500 grams de pol·len d'haixix

Els agents traient droga del vehicle Els agents traient droga del vehicle GUÀRDIA CIVIL
Successos El Punt Avui
Dimecres, 03 Mai 2017 07:45

La Guàrdia Civil va localitzar diumenge 224 quilos d'haixix, 37 quilos de marihuana i mig quilo de pol·len d'haixix a l'interior d'un vehicle que s'havia escapolit d'un control policial a l'Aldea. Els fets van passar a l'àrea de servei del Baix Ebre de l'AP-7, on l'institut armat estava realitzant un dispositiu fiscal. Els agents van observar un vehicle que feia maniobres sospitoses en advertir la presència policial i que va acabar fugint per l'autopista en direcció a Tarragona fins a arribar a Cambrils, on el conductor va abandonar el vehicle i va fugir a peu deixant la droga al cotxe.

Quan les patrulles van arribar al cotxe hi van trobar set fardells amb 32 quilos d'haixix cadascun, 37 bosses d'un quilo de marihuana i una bossa amb 500 grams de pol·len d'haixix. El vehicle usat havia estat llogat a França i portava matrícules espanyoles robades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: