Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Judici per l'allau en el festival Loveparade

La reobertura del cas dona esperances als familiars de Clara Zapater i Marta Acosta, dues tarragonines que van perdre la vida el 2010 al festival alemany

Clara Zapater i Marta Acosta van morir en el Loveparade a Alemanya el 2010 Clara Zapater i Marta Acosta van morir en el Loveparade a Alemanya el 2010 ARXIU/ EL PUNT AVUI
Successos El Punt Avui/ACN
Dimarts, 25 abril 2017 07:59

L'Audiència territorial de l'estat alemany de Rin del Nord-Westfàlia ha reobert el cas de la tragèdia del Loveparade, en què l'estiu del 2010 van morir 21 persones, entre les quals, les joves tarragonines Clara Zapater i Marta Acosta. El tribunal ha ordenat l'obertura de judici oral contra les deu persones investigades –quatre treballadors de l'organització i sis funcionaris municipals– per l'allau humana ocorreguda durant la celebració a Duisburg.

L'any passat, el tribunal de districte va decidir tancar el cas adduint que no hi havia proves suficients, una decisió contra la qual van recórrer el fiscal i els familiars de les víctimes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: