Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben més de 19.000 objectes de Pokémon falsificats

Els productes, trobats per la Guàrdia Civil, estan valorats en 83.622 euros

Material falsificat que es va trobar a la nau del magatzem Material falsificat que es va trobar a la nau del magatzem GUÀRDIA CIVIL
Successos El Punt Avui
Dimecres, 15 Febrer 2017 08:16

Agents de la patrulla fiscal i de fronteres de la Guàrdia Civil del Vendrell han localitzat i retirat 19.753 productes de Pokémon en un magatzem del polígon Riu Clar de Tarragona. En total, els objectes tenen un valor de 83.622 euros.

L'operació es va fer divendres, després que s'hagués detectat un augment de la venda de productes falsificats de Pokémon (propietat de Nintendo) en diversos establiments a Tarragona. En vista d'això, la Guàrdia Civil va establir diversos dispositius per a la seva localització i intervenció. Durant una d'aquestes inspeccions, es va detectar que al magatzem annex a la nau principal d'un comerç del polígon s'estaven venent aquests productes dirigits a un públic infantil i jove, sobretot cartes de Pokémon. Els agents van prendre declaració com a investigat al titular del comerç, que va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: