Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona decreta dos dies de dol per la mort de Negueruela

La mort sobtada de la regidora d'Esports aquesta matinada ha generat moltes mostres de condol. A més de l'alcalde, els grups municipals i el Partit Popular, han expressat la seva consternació el president de la Generalitat, els ajuntaments de Reus i Lleida o el món de l'esport

Les banderes onegen a mig pal des d'aquest migdia a l'Ajuntament de Tarragona en senyal de dol Les banderes onegen a mig pal des d'aquest migdia a l'Ajuntament de Tarragona en senyal de dol JOSEP CARTANYÀ.
Successos Josep Cartanyà
Dijous, 09 Febrer 2017 19:03

L’Ajuntament de Tarragona ha decretat dos dies de dol com a mostra de condol per la mort de la regidora d'Esports, María Isabel Negueruela, víctima d'un infart.Fins dissabte al migida, se suspenen els actes oficials organitzats pel consistori com la jornada 'La Guerra Civil a la demarcació de Tarragona', que havia de tenir lloc aquesta tarda, i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.

La mort sobtada de la regidora ha generat moltes mostres de condol. L’Ajuntament de Tarragona ha expressat la seva consternació i s'ha posat al costat de la família, amics i companys de partit. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en una piulada al Twitter, ha manifestat: “No tinc paraules per expressar la consternació per la mort de la María Isabel, una persona dedicada i molt humana”. La portaveu del govern, Begoña Floria (PSC), ha destacat “la seva qualitat humana i la seva dedicació a la ciutat”, com també ho fan ver els portaveus de la resta de grups -ERC-MDC-MES, C’s, PDECAT, CUP i ICV-EUiA-. Les reaccions han arribat, fins i tot, del Palau de la Generalitat. En una piulada al Twitter, el president Carles Puigdemont ha expressat el seu condol “a la família, als seus companys i al consistori de Tarragona”. El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, ha expresstat el seu “dolor” per la mort de la seva companya amb qui havia compartit seient a l’Ajuntament. El coordinador del PPC, Xavier García Albiol, també s'ha mostrat consternat. Alcaldes com els de Reus, Carles Pellicer, i el de Lleida, Àngel Ros, també fet arribar el seu condol.

Consternació al món de l’esport

La notícia de la mort prematura de la regidora ha coincidit amb la celebració aquest matí al Palau de congressos de Tarragona de la Comisión Interterritorial del Deporte, que ha presidit el secretari d’Estat de l’Esport, José Ramón Lete. Abans d’iniciar la seva intervenció davant els responsables autonòmics de l’esport, Lete ha maniefstat el seu condol per la mort de Negueruela i ha recordat que el dia abans havia participat en la reunió preparatòria dels Jocs Mediterranis 2018. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros també ha hagut d'abandonar el Palau i suspendre la seva intervenció per presentar els Jocs.

El món de l’esport tarragoní també s'ha mostrat consternat. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha dit a Tarragona Ràdio que Negueruela “era una persona entranyable”. La presidenta del CBT, Loli Salas, també s'ha mostrat sorpresa per aquesta mort sobtada. Un dels últims actes públics de la regidora va tenir lloc dimecres a la tarda, amb la recepció de l’Ajuntament al vòlei Sant Pere i Sant Pau amb motiu del títol de Copa Príncipe guanyat recentment.

El funeral per la regidora María Isabel Negueruela s'oficiarà el proper dissabte 11 de febrer, a les 11:30h, a la Catedral de Tarragona. La capella ardent estarà instal·lada aquest divendres al Tanatori de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: