Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La propietària dels gossos trobats en un contenidor de Sant Salvador ara diu que li van caure

Fonts municipals informen que els gossos es troben en bon estat i que va ser la mateixa propietària qui va donar l’avís

Les primeres informacions assenyalaven que la propietària hauria llençat els tres gossos en un contenidor soterrat de Sant Salvador Les primeres informacions assenyalaven que la propietària hauria llençat els tres gossos en un contenidor soterrat de Sant Salvador J.C.
Successos Marina Martínez
Dimecres, 08 Febrer 2017 17:33

Els tres gossos trobats el passat diumenge, 5 de febrer, en un dels contenidors soterrats del barri de Sant Salvador -com si algú els hagués llençat- van caure a l’interior, segons l’Ajuntament de Tarragona. En la mateixa versió oficial dels fets, s’explica que va ser la propietària d’aquests gossos la que va donar l’avís afirmant que els animals havien caigut i demanant ajuda per treure’ls.

Des del consistori, s’ha informat que els gossos es troben en bones condicions i no se sap ben bé com van caure. A hores d’ara, els animals ja es troben amb la seva propietària.

Hipòtesis sobre els fets

Si ens basem en la versió oficial dels fets, es tracta d’un succés tant estrany com curiós que podria explicar-se amb diverses hipòtesis. Una d’elles podria ser que, arrel de les condicions meteorològiques del fort vent que bufava diumenge, la tapa del contenidor quedés oberta i els tres gossos caiguessin voluntàriament sense que la propietària se n’adonés. També podria ser que els propis gossos, sense que la propietària s’assabentés, obrissin la tapa per tafanejar i en un descuit es precipitessin. Les hipòtesis poden ser diverses; però, de tot això, cal deduir que la propietària no portava lligat a cap dels tres gossos provocant que aquests s’escapessin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: