Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 400 avisos pel temporal de vent

El matrimoni ferit per la caiguda d'un arbre a Salou continua en estat greu

Imatge de l'arbre totalment arrencat al parc de Manuel Albinyana Imatge de l'arbre totalment arrencat al parc de Manuel Albinyana CEDIDA
Successos C.Filella-El Punt Avui/J.L.Eras-El Portal Nou
Dimarts, 07 Febrer 2017 08:00

Amb ratxes de fins a 145 quilòmetres per hora, el vent que va bufar a les comarques de Tarragona diumenge va causar ahir encara moltes incidències. Segons Protecció Civil, es van registrar més de 400 avisos al Camp de Tarragona entre diumenge al matí i ahir al migdia, mentre que a les Terres de l'Ebre els avisos no van arribar a la vintena.

Només a la ciutat de Tarragona, la Guàrdia Urbana va registrar més de 100 incidències, entre les quals les que van afectar la piscina de Sant Pere i Sant Pau, que no va poder obrir les portes perquè el vent va desprendre dues plaques de la coberta. També es va tancar un carril de circulació de la rotonda de l'avinguda Països Catalans per la caiguda d'un senyal de trànsit i a l'escola del Serrallo el vent va arrencar una tanca. A Reus, la Guàrdia Urbana va fer 63 actuacions. Entre les incidències més negatives del temporal hi ha la d'una parella ferida diumenge per la caiguda d'un arbre a Salou que ahir continuava ingressada a la unitat de cures intensives de l'hospital Joan XXIII, l'home en estat crític i la dona, molt greu.

Els danys materials també van obligar a tancar l'escola Els Secallets de Comarruga, pel despreniment d'una part de la claraboia de la teulada. Els talls de llum i una vintena de sortides per arbres i objectes caiguts a la via pública van marcar les incidències a l'Alt Camp i la Conca de Barberà. Fins a 460 abonats d'Aiguamúrcia i 861 abonats de Vila-rodona van restar durant diverses hores sense subministrament elèctric.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: