Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellen dos bingos il·legals a Cunit

Els Mossos d'Esquadra van intervenir 11.536 cartrons de joc

El material intervingut per la policia en un dels bingos il·legals desmantellats a Cunit El material intervingut per la policia en un dels bingos il·legals desmantellats a Cunit MOSSOS D'ESQUADRA
Successos El Punt Avui/ACN
Dijous, 26 Gener 2017 07:56

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar, els dies 13 i 20 de gener, dos bingos il·legals als carrers de Ponent i Empar Nadal de Cunit, i van intervenir 11.536 cartrons de joc. En el primer cas, agents de la unitat regional de policia administrativa del Camp de Tarragona van descobrir, el 13 de gener a la tarda, un local situat als baixos del carrer d'Empar Nadal on es jugava il·legalment al bingo. Després d'identificar el responsable, van intervenir un total de 948 cartrons del joc, un ordinador portàtil amb el corresponent DVD i diners en efectiu.

En el segon cas, van localitzar un local, al carrer de Ponent, on també es jugava il·legalment. En aquesta operació es van intervenir 10.588 cartrons nous, diversos cartrons ja utilitzats en partides anteriors, un ordinador portàtil, una caixa amb més d'un miler de tiquets per a la compra de cartrons i documentació amb la relació d'ingressos del bingo jugats aquella mateixa tarda, així com diners en efectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: