Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Obren quinze llits més a urgències del Sant Joan

L'arribada de la grip abans d'hora fa que s'hagi passat de 230 a 260 atencions d'urgències diàries

Foto d'arxiu del servei d'Urgències de l'hospital Sant Joan de Reus. Foto d'arxiu del servei d'Urgències de l'hospital Sant Joan de Reus. C.A.
Salut
Dimecres, 04 Gener 2017 08:13

 

L'avançament de l'arribada de la grip ha disparat de forma considerable les atencions als serveis d'urgències dels hospitals tarragonins, especialment durant aquest últim cap de setmana. Les atencions per afeccions respiratòries en general –inclosa la grip, que ha arribat unes dues setmanes abans que no es preveia– han portat, per exemple, l'hospital Sant Joan de Reus a passar de les 230 atencions d'urgències diàries a cap a 260 –i un pic de 290 el 26 de desembre–, segons l'ACN.

A Reus, l'hospital Sant Joan ha viscut jornades d'especial activitat a urgències arran la irrupció de la epidèmia de grip. La direcció del centre ha obert recentment quinze llits d'observació a la segona planta i l'àrea d'observació s'ha convertit en boxs d'urgències. El fet que tant els problemes respiratoris com la grip afectin especialment gent gran amb altres patologies requereix, molts de cops, més temps d'ingrés per vigilar que altres factors es puguin descompensar. En aquests moments, segons fonts de l'hospital, el servei d'urgències disposa de 53 places –38 boxs i les quinze d'observacions esmentades–. La direcció assegura que seguirà l'evolució dels nivells d'atenció a urgències –que han crescut a vora 260 diaris i han arribat als 290 casos- i no descarta, en cas de necessitat, obrir més llits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: