Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Els treballadors de l'hospital Sant Joan critiquen el col·lapse d'urgències

Denuncien que el personal ha de suportar aquesta sobrecàrrega laboral "de manera estoica"

Els representants dels treballadors diuen que l'hospital està "en caiguda lliure". Els representants dels treballadors diuen que l'hospital està "en caiguda lliure". CRISTINA ANTILLÉS.
Salut
Dijous, 29 Desembre 2016 07:49

El comitè d'empresa de l'hospital Sant Joan de Reus va emetre ahir un comunicat per transmetre el seu “malestar” per la situació de “col·lapse continuat” del servei d'urgències. “Nosaltres hem denunciat públicament, i als jutjats, en múltiples ocasions aquesta situació desbordant per al centre i, sobretot, per als treballadors que suporten aquesta sobrecàrrega laboral de manera estoica”, van indicar els representants dels treballadors.

“Queda clar que el sistema sanitari actual no cobreix les necessitats de la població, un sistema segrestat per un interès econòmic que impedeix una atenció adequada”, van manifestar. El comitè d'empresa també va apuntar a una falta de previsió i va assenyalar que “les ràtios insuficients en condicions normals es converteixen en un risc físic i psíquic” per als seus companys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: