Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CatSalut i el Col·legi d'Infermeres i Infermers de Tarragona promouran la formació contínua dels seus professionals

Es tracta d'un pas més perquè el SEM formi als professionals d’aquestes entitats, en urgències i emergències extrahospitalàries

El director del CatSalut, David Elvira, i la presidenta del Col·legi d'Infermers i Infermeres,Cristina Díez,van signar el conveni de col·laboració. El director del CatSalut, David Elvira, i la presidenta del Col·legi d'Infermers i Infermeres,Cristina Díez,van signar el conveni de col·laboració. CEDIDA.
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Desembre 2016 19:58

El Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona promouran conjuntament la formació contínua dels professionals d’infermeria. Així ho van acordar ahir el director del CatSalut, Sr. David Elvira, i la presidenta del Col·legi, Sra. Cristina Díez Liesa, amb la signatura d’un conveni marc de col·laboració en l’àmbit de la formació continuada d’infermeria.

La finalitat de la signatura d’aquest document és doble. Per una banda vol promocionar la formació contínua dels professionals d’infermeria amb projecció al sistema públic de salut, en l’àmbit d’influència propi del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, mentre que per altra banda pretén facilitar el desenvolupament de totes aquelles activitats d’interès mutu que puguin contribuir a la seva millora i potenciació.

Durant la signatura del conveni, que s’ha produït en el marc de la 2a Jornada d’Innovació i Recerca que s’ha celebrat aquest matí a la Cambra de Comerç de Tarragona, el director del Servei Català de la Salut, David Elvira, ha parlat del recolzament inqüestionable del CatSalut i del Departament de Salut a la infermeria així com del rebuig frontal al text del Reial Decret de l’Estat Espanyol. “Avui per avui, ja no hi ha una discussió sobre les competències de la infermeria sinó en l’aplicació i el desenvolupament de les mateixes per fer possible un sistema més efectiu, eficaç i orientat a la comunitat”, ha apuntat.

Per la seva banda, la presidenta del Col·legi, Sra. Cristina Díez Liesa ha explicat que “el Col·legi afavoreix equitativament la formació a tots els seus col·legiats, treballin on treballin”, doncs aquests cursos de formació s’adrecen a tots els professionals d’infermeria col·legiats que tinguin interès en la formació continuada en l’àmbit de l’atenció prehospitalària urgent.

Aquest és un pas més en la col·laboració del CatSalut amb els Col·legis de Metges i d’Infermeria d’arreu de Catalunya, perquè el SEM formi als seus professionals en urgències i emergències extrahospitalàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: