Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els treballadors de les ambulàncies amenacen de fer vaga

Si no s'arriba a una acord amb l'empresa abans del 12 de desembre, amenacen de fer una vaga indefinida

Una setantena de treballadors van protestar ahir davant la seu de l'empresa Egara Lafuente a Tarragona. Una setantena de treballadors van protestar ahir davant la seu de l'empresa Egara Lafuente a Tarragona. ACN.
Salut Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 01 Desembre 2016 08:11

Jornada de protestes ahir dels treballadors d'ambulàncies al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i Lleida, els tres lots que en el darrer concurs public van recaure en l'empresa Egara Lafuente. Els treballadors s'oposen a les noves condicions que proposa l'empresa. En cas de no arribar a un acord abans del 12 de desembre, amenacen de fer una vaga indefinida.

Representants dels comitès d'empresa de les tres regions es van reunir ahir a Tarragona amb la direcció de la companyia, la qual, segons va denunciar el delegat sindical Francisco Muñoz, no va voler començar a negociar. La companyia proposa reduir el nombre d'hores que treballen els treballadors per fer nous “contractes de pràctiques”.

A la tarda, el comitè de Tarragona es va reunir amb el gerent del CatSalut a la regió per denunciar l'incompliment de les condicions del concurs a les bases de les ambulàncies (a excepció de l'edifici del 112 de Reus), així com millores de formació i en els vehicles. Segons Muñoz, la gerència es va comprometre a parlar amb l'empresa i a revisar si realment hi ha incompliments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: