Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Preparen una protesta del sector de les ambulàncies

Si no s'arriba a un acord, els treballadors del servei de transport sanitari faran vaga el 30 de novembre

Protesta de treballadors d'ambulàncies, el passat mes de setembre, a les Terres de l'Ebre. Protesta de treballadors d'ambulàncies, el passat mes de setembre, a les Terres de l'Ebre. ACN.
Salut El Punt Avui/ACN
Dissabte, 26 Novembre 2016 10:34

Els treballadors del servei de transport sanitari de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i Lleida, els tres lots que es va adjudicar la unió temporal d'empreses (UTE) Egara-Lafuente en el darrer concurs convocat pel Departament Salut fa un any, han anunciat dues manifestacions, el dia 30 de novembre, a la ciutat de Tarragona, contra els ajustos dels horaris i de la distribució dels temps de treball que preveu aplicar la concessionària del servei.

Les mobilitzacions coincidiran amb una reunió dels responsables d'Egara-Lafuente amb els comitès d'empresa de les tres regions i una segona reunió dels treballadors i l'empresa amb la mediació de la regió sanitària del Camp de Tarragona. Els treballadors de les ambulàncies s'oposen al fet que la companyia apliqui l'article 41 de l'Estatut dels Treballadors per modificar els horaris perquè empitjora les condicions laborals i obre la porta a altres ajustaments als sous, torns i funcions. Si no s'arriba a un acord el dia 30, convocaran una vaga indefinida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: