Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pius Hospital, referent en teledermatologia

La doctora Paola Pasquali del Pius Hospital presidirà la Societat Internacional de Teledermatologia

La doctora Paola Pasquali. La doctora Paola Pasquali. EL PORTAL NOU.
Salut Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dilluns, 31 Octubre 2016 19:02

Paola Pasquali, coordinadora del servei de dermatologia del Pius Hospital de Valls, presidirà els pròxims dos anys la Societat Internacional de Teledermatologia. Ha estat en el transcurs del sisè Congrés mundial de teledermatologia que s'ha celebrat a Londres aquest mes d'octubre que es va prendre la decisió de nomenar-la presidenta.

Paola Pasquali ha liderat l'aplicació de la teledermatologia als pacients de les comarques de l'Alt Camp i Conca de Barberà amb uns resultats qualitatius excel·lents en les més de 1.000 teleconsultes anuals que es realitzen al Pius Hospital de Valls d'aquesta modalitat d'assistència dermatològica. Aquesta experiència també va ser motiu d'una distinció al Pla de Salut en les millors pràctiques de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya.

El mes de maig, el Pius Hospital va organitzar el Fostering Course in Cryosurgery. L'esdeveniment es va fer sota la direcció de la doctora Paola Pasquali.

Entre altres publicacions, Pasquali és autora de dos llibres de referència internacional en dermatologia: Cryosurgery, a Practical Manual; i, Skin Cancer, a Practical Approach i és convidada regularment com a conferenciant en congressos de l'EADV, de l'Acadèmia Americana de Dermatologia i del Col·legi Iberoamericà de Dermatologia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: