Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan Carlos Unzué visitarà La Pobla de Mafumet per parlar sobre la ELA

El Dr. Mario Alonso Puig també serà al municipi per pronunciar una conferència sobre qüestions motivacionals i de capacitats humanes

L'exporter del Barça i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, el dia 1 de desembre a la Pobla de Mafumet L'exporter del Barça i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, el dia 1 de desembre a la Pobla de Mafumet CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 04 Novembre 2022 13:17

La Pobla de Mafumet acollirà pròximament unes conferències i col·loquis que aproparan al públic assistent la malaltia de l’ELA, seguint amb l’aposta ferma per la cultura i xerrades que aporten un valor afegit. L’acte més sonat arribarà el dia 1 de desembre, amb el col·loqui que conduirà l’exporter i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, a qui se li va diagnosticar aquest trastorn neurodegeneratiu ara fa dos anys.

Unzué ha dedicat gran part del seu temps a enviar discursos d’optimisme i vitalitat malgrat la letalitat de l’esclerosi. La ponència que oferirà l’exjugador del Barça, "Vivir valELA pena", es farà a les 19 h, al Casal Cultural, amb l’objectiu de transmetre vitalitat i compartir experiències amb els pobletans que assisteixin.

Per aquest acte, la taquilla serà a la inversa, és a dir, s’anima al públic a contribuir de manera voluntària amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, la qual treballa sense ànims de lucre per lluitar contra aquesta malaltia.

Conferència del Dr. Mario Alonso Puig

Unes setmanes abans, el dia 12 de novembre, a les 19 h i al Casal Cultural, tindrà lloc la conferència a càrrec del doctor Mario Alonso Puig. Alonso és un prestigiós cirurgià graduat a la Harvard University Medical School i ja fa més de vint anys que ofereix xerrades i cursos que potencien capacitats humanes com ara gestió del canvi, salut i felicitat.

El Dr. Alonso arriba al Casal amb la conferència “Vivir es un asunto urgente”, amb la qual farà èmfasi en la importància de reflexionar sobre la salut, vitalitat, saber viure en el present, desenvolupar una mentalitat positiva entre altres coses essencials en la vida de les persones. Les invitacions per escoltar a Mario Alonso ja estan completament exhaurides.

Mario Alonso Puig Foto Ernesto Agudo Cruz

El Dr. Alonso (Foto: Ernesto Agudo Cruz)

L'Ajuntament destinarà 7.000 euros a la Fundació Catalana d'ELA

D'altra banda, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha anunciat l’aprovació de la destinació de 7.000 euros a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Des del consistori també han volgut destacar que La Pobla està esdevenint un referent en aquesta mena de jornades, ja que Mario Alonso i Juan Carlos Unzué s’uneixen a noms com Pedro García Aguado de ponents prestigiosos que han passat pel municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: