Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Lliga Contra el Càncer visita el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda

L'Arc Serveis i la Lliga renoven el conveni de col·laboració per donar suport a persones grans amb càncer que reben Servei d'Ajuda a Domicili (SAD)

La gent gran del Centre de dia ha confeccionat un pòster amb samarretes roses, amb motiu del Dia del Càncer de Mama La gent gran del Centre de dia ha confeccionat un pòster amb samarretes roses, amb motiu del Dia del Càncer de Mama L'ARC SERVEIS
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Octubre 2022 16:43

Coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, aquest dimecres 19 d'octubre, la delegada del Vendrell de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Ros Ensenyat, visitarà el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà. La visita vol visibilitzar aquesta malaltia a la gent gran del centre, amb una explicació del que implica el càncer, quins recursos poden tenir accés els malalts de càncer amb l'entitat i quin és el paper de la figura de la delegada de zona.

L'activitat s'emmarca en el conveni de col·laboració que la Lliga Contra el Càncer i L'Arc Serveis -entitat que gestiona el centre de dia- renoven cada any amb per donar suport a persones grans amb càncer que reben SAD (Servei d'Ajuda a Domicili). L'objectiu d'aquest acord és orientar i donar suport en diferents àmbits als pacients amb càncer i familiars, a través de xerrades, orientació, informació i suport emocional.

Per part de la gent gran del Centre de dia, han confeccionat un pòster amb samarretes roses i un vídeo musical.

Cap a teràpies més personalitzades

L'envelliment dels malalts amb càncer necessita avançar cap a teràpies més personalitzades. S'estima que, el 2025, 4 de cada 10 catalans diagnosticats de càncer tindrà més de 75 anys, segons dades de la Conselleria de Salut de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: