Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana a la Generalitat solucions per l'ampliació de l'hospital

La federació veïnal també considera que cal més personal i que la gestió del servei sanitari passi al Departament de Salut

Imatge d'arxiu d'una protesta dels treballadors de l'Hospital del Vendrell Imatge d'arxiu d'una protesta dels treballadors de l'Hospital del Vendrell COMITÈ D'EMPRESA DE L'HOSPITAL DEL VENDRELL
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 18:41

La Federació Xarxa Vendrellenca ha emès un comunicat on demana al Departament de Salut de la Generalitat "solucions" per les mancances a les infraestructures sanitàries de l'hospital comarcal, davant de la seva exclusió dels fons Next Generation.

També considera prioritari que els serveis sanitaris de la comarca siguin recuperats per Salut per tal de fer una gestió directa sense intermediaris com la Xarxa Hospitalària Santa Tecla. Des de l'entitat veïnal consideren que "és molt necessària l'ampliació de l'hospital comarcal que està al cent per cent de la seva capacitat durant tot l'any, ampliant les infraestructures i dotant-lo de més personal per tal de garantir a la ciutadania del Baix Penedès uns serveis sanitaris en condicions".

Des de l'entitat veïnal consideren que la millor opció per la gestió dels serveis, passa perquè la gestió del servei la recuperi el departament de Salut de la
Generalitat. Sobre la fórmula per fer les inversions, l'entitat espera que el departament compleixi i faci les inversions necessàries, recordant que tota inversió en infraestructura haurà d'anar acompanyada de més personal.

La XV també creu que "els actes propagandístics realitzats per l'alcalde de Vendrell i el responsable de la Xarxa Hospitalària Santa Tecla van ser lamentables i una pressa de pèl per la ciutadania vista la situació actual i demanem que es deixi de fer propaganda política de les necessitats sanitàries de la comarca".

La federació Xarxa Vendrellenca també demanarà al Departament de Salut compromís i solucions infraestructurals i de personal per l'hospital comarcal.

D'altra banda, continua demanant als responsables de l'Ajuntament de Vendrell i la Xarxa Hospitalària Santa Tecla que compleixin amb el que van pactar i ampliïn i millorin l'aparcament de l'hospital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: