Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres d'adequació per construir el nou Hospital Joan XXIII de Tarragona

La primera fase del projecte té previst un canvi en la urbanització per permetre la construcció del futur edifici

Prospeccions de les obres d'adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona Prospeccions de les obres d'adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona CEDIDA
Salut ACN
Dilluns, 02 Mai 2022 21:04

Les obres d'adequació per a la construcció del nou hospital Joan XXIII de Tarragona començaran aquest maig, segons ha informat Salut. La primera fase del projecte preveu la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici i els treballs d'interconnexió de l'immoble amb l'edifici C.

Les primeres accions que es faran són treballs d'adequació a l'àrea d'urgències. A partir d'aquest dimecres es traslladarà la radiologia del servei d'urgències, les sales de treball i les sales de descans. A partir del 16 de maig es traslladaran serveis no assistencials i el vial d'accés a urgències.

D'altra banda, ja s'han iniciat les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del nou hospital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: