Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un acte públic a la plaça Corsini inaugura aquest divendres el 'Mes de la salut' a Tarragona

L’esdeveniment consistirà en una benvinguda de l’organització als assistents i una activitat de zumba suau durant 45-60 minuts

Representants de l'Ajuntament i de les entitats durant la presentació del programa d'activitats 'Abril, mes de la salut” Representants de l'Ajuntament i de les entitats durant la presentació del programa d'activitats 'Abril, mes de la salut” AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 31 Març 2022 17:49

Aquest divendres 1 d’abril s’iniciaran els actes a Tarragona del programa 'Abril, mes de la salut', amb un acte públic a la plaça Corsini, a partir de les 10.30 h. L’esdeveniment consistirà en una benvinguda de l’organització als assistents i una sessió de zumba suau durant 45-60 minuts. L’activitat està adreçada a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia.

Durant tot el matí del mateix dia 1 (de 9.30 a 13.30 h) hi haurà també a la plaça Corsini una carpa solar del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona que oferirà assessorament farmacèutic personalitzat per determinar el fotoprotector més adequat; i durant tot el mes d’abril, dins de la mateixa programació, una exposició de les entitats que formen part de la xarxa Tarragona Saludable a l’interior del Mercat Central.

El programa 'Abril, mes de la salut' és una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza la xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania sota la coordinació de la Conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: