Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona restringeix les visites i la presència d'acompanyants per la sisena onada de covid

Els pacients crítics només podran rebre la visita d'una sola persona una hora al dia

Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Divendres, 07 Gener 2022 16:57

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona restringeix les visites i la presència d'acompanyants a partir del pròxim dilluns. En concret, els pacients crítics per covid o per altres malalties només podran rebre la visita d'una sola persona de dues a tres del migdia. Els usuaris d'urgències, consultes externes, hospitalització i de l'hospital de dia tampoc podran tenir acompanyants, a excepció dels menors, discapacitats, persones amb patologia mental i amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a l'àrea de pediatria es permetrà l'entrada del pare o la mare. En el cas de l'UCI prenatal hi podran accedir els dos progenitors. D'aquesta manera, el centre hospitalari vol prevenir i reduir el risc d'infecció intrahospitalària arran de la sisena onada de covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: