Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital-Residència Sant Camil inaugura les noves instal·lacions d'Urgències

El centre de referència per a Cunit forma part del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf

 L’Hospital-Residència Sant Camil va inaugurar, el passat 16 de desembre, les noves instal·lacions d’Urgències L’Hospital-Residència Sant Camil va inaugurar, el passat 16 de desembre, les noves instal·lacions d’Urgències AJUNTAMENT DE CUNIT
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Gener 2022 14:21

El passat 16 de desembre, la secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó, amb la presència de representants dels municipis que formen part del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, va inaugurar les noves instal·lacions del servei d’Urgències de l’Hospital-Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, present en aquest acte, va destacar que “avui s’ha donat un pas important en la millora dels serveis de l’Hospital Sant Camil, centre de referència del nostre municipi”.

En la visita, es va posar l’accent en el futur del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, del qual Cunit forma part i sobretot, en les inversions pendents en aquest i en els altres dos hospitals (Sant Antoni de Vilanova i la Geltrú i l’Hospital de Vilafranca del Penedès) tenint en compte que no se n’han fet en els darrers 10 anys. “Unes inversions de millora que esperem des dels municipis que arribin el més aviat possible que permetin millorar cada cop més els serveis de salut per la ciutadania“, explica l’alcalde de Cunit.

A més, Casañas afegeix que el fet que Cunit formi part de la Regió Metropolitana Sud a nivell sanitari, “és del tot un encert des del moment en què es va prendre la decisió, per part nostra, seguirem col·laborant per tal de garantir el millor servei a la nostra ciutadania.”

La Regió Sanitària del Penedès compta amb una població d’unes 500.000 persones, 300.000 de les quals dins del Consorci de l’Alt Penedès-Garraf. “Tenint en compte que la població d’aquests municipis com Cunit, està experimentant un creixement en els darrers temps, aquesta Regió Sanitària ja té importància per ella mateixa”, conclou l’alcalde.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: