Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Videoconferències solidàries entre alumnes de l'Escola Internacional del Camp i la gent gran

Per cada conversa entre l'alumnat de l'EIC i els usuaris dels centres L'Onada es destinarà un euro a "La Marató de TV3'

L'Escola Internacional del Camp (EIC) participarà, entre el 2 de novembre i el 19 de desembre, en un projecte de videoconferències intergeneracionals L'Escola Internacional del Camp (EIC) participarà, entre el 2 de novembre i el 19 de desembre, en un projecte de videoconferències intergeneracionals EIC
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 28 Octubre 2021 16:32

L’Escola Internacional del Camp (EIC) participarà, entre el 2 de novembre i el 19 de desembre, en un projecte de videoconferències intergeneracionals entre persones usuàries -gent gran- dels centres L’Onada i l’alumnat de l’escola. Aquest projecte té com a objectiu impulsar converses entre persones de diferents edats amb interessos comuns per fomentar valors com la solidaritat, el compromís i l’empatia.

A més, es tracta d’una iniciativa solidària ja que, per cada conversa entre alumnat de l’EIC i la gent gran dels centres, la Fundació OnaCare donarà 1€ a "La Marató de TV3". Els principals objectius d’aquesta iniciativa, hi ha conèixer les necessitats dels altres a través de converses, propiciar la comunicació intergeneracional entre persones de diferents edats amb gustos i inquietuds similars, promoure l’empatia i la solidaritat entre persones diferents, recollir diners per a "La Marató" i visibilitzar i donar a conèixer les malalties mentals.

Aquesta iniciativa s’emmarca en un dels quatre pilars de l’EIC, el de servei a la comunitat, integrat en el model educatiu 'Sòcrates Educa'. Al llarg de tot el procés educatiu, els alumnes realitzen tasques de servei, dins i fora de l’escola, que suposen un benefici per a la comunitat i que alhora complementen la seva formació. D’aquesta manera, aprenen el valor de l’esforç i cultiven la solidaritat i la generositat envers els altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: