Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la campanya de la grip a Valls

La vacunació es farà, del 25 d'octubre al 26 de novembre, en diferents punts de la ciutat

El Pavelló Joana Ballart és un dels punts habilitats El Pavelló Joana Ballart és un dels punts habilitats ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Octubre 2021 21:23

Aquest dilluns 25 d'octubre s'ha donat el tret de sortida a una nova campanya de vacunació contra el virus de la grip a Valls. El centre de vacunació principal serà el Pavelló Joana Ballart, tot i que també s'habilitaran puntualment altres centres de la ciutat. La gestió d'aquesta campanya va a càrrec dels professionals sanitaris del CAP Sarró de Valls.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip i també als que poden transmetre el virus a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

El Pavelló Joana Ballart estarà obert de dilluns a divendres en horari de 12 a 14 h, excepte els dies 28 d'octubre i 2, 8, 11 i 22 de novembre que estarà disponible de les 15 a les 17 h. El dilluns 1 de novembre, dia de Tots Sants, estarà tancat tot el dia. També s'habilitaran altres espais en dies concrets com el Centre Cívic la Fusta el divendres 5 de novembre de 12 a 14 h, el local social del Barri Les Comarques els dies 9 i 10 de 12 a 14 h, el local social del Barri dels Castells el dimarts 16 de 15 a 15:30 h i el mateix dia al local social dels Pisos de Clols de 16 a 16:30 h, i el local de la Unió Anelles de la Flama els dies 25 i 26 de 12 a 14 h.

La campanya a càrrec de l’ABS de Valls també arribarà fora de la ciutat. El dijous 28 d'octubre als baixos de l'ajuntament de La Masó de 8:30 a 13 h. El centre cultural de Vallmoll serà punt de vacunació els dimarts 8 i 15 de novembre de 9:30 a 12:30 h i els dimecres 10 i 17 de 15:30 a 18:30 h. Amb relació a les pedanies de Valls, el dilluns 8 de novembre s'obrirà el consultori de Picamoixons de 8 a 10 del matí, mentre que el dimarts 23 de novembre s'habilitarà un punt de vacunació a Fontscaldes de 12 a 14 h.

Per poder vacunar-se cal demanar cita prèvia. Per fer-ho és necessari contactar amb el centre d'atenció primària, sigui de forma presencial o telefònicament, o bé a través del portal online citasalut.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: