Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cursa de la Dona de Reus bat el rècord de recaptació amb més de 19.000 euros per la lluita contra el càncer

Els diners es destinaran a projectes de promoció de l’activitat física entre els pacients oncològics

Imatge de l'entrega del xec amb l'import recaptat en la novena edició de la Cursa de la Dona de Reus Imatge de l'entrega del xec amb l'import recaptat en la novena edició de la Cursa de la Dona de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Salut ACN
Dimecres, 06 Octubre 2021 16:10

La novena edició de la Cursa de la Dona de Reus ha recaptat 19.292 euros per la lluita contra el càncer. És l'import més quantiós aconseguit en tota la història de la cursa, que es destinarà a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Un total de 1.570 persones es van inscriure a la carrera que es va fer aquest diumenge al matí.

Els diners recaptats es destinaran a impulsar projectes de promoció de l’activitat física entre els pacients oncològics. Després que l'edició passada estigués marcada per les restriccions sanitàries, enguany s'ha recuperat el format presencial i s'ha optat per la sortida esglaonada de les corredores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: