Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital de Santa Tecla realitza la primera sialoendoscòpia del Camp de Tarragona

En un any, es podria evitar la derivació a Barcelona d'una cinquantena de pacients que requereixin aquesta operació

Imatge de la primera sialoendoscòpia realitzada a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Imatge cedida pel Regió Sanitària Camp de Tarragona Imatge de la primera sialoendoscòpia realitzada a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Imatge cedida pel Regió Sanitària Camp de Tarragona REGIÓ SANITÀRIA DEL CAMP DE TARRAGONA
Salut ACN
Dimecres, 22 Setembre 2021 15:35

L'Hospital de Santa Tecla ha realitzat amb èxit la primera sialoendoscòpia de la regió sanitària del Camp de Tarragona. Es tracta d'un procediment quirúrgic que permet solucionar patologies de les glàndules salivals i aconsegueix que aquestes recuperin el seu funcionament. L'operació no requereix hospitalització i té un breu temps de recuperació.

L'equip mèdic va realitzar la primera intervenció el 7 de setembre a una pacient de 65 anys que presentava un quadre de constrenyiment dels conductes de la glàndula paròtide.

Des del centre hospitalari calculen que en un any, es podrien evitar la derivació a Barcelona d'una cinquantena de pacients que requereixin aquesta operació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: