Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Agents cívics i Protecció Civil col·laboren a Tarragona amb la campanya de vacunació sense cita

Els dies de vacunació sense cita prèvia són el 10, 11, 13, 14 i 16 d’agost, al Palau d'Esports

Amb l’objectiu d’augmentar la cobertura poblacional i començar el curs amb la màxima protecció, es vacuna sense cita prèvia, aquests dies, al Palau d’Esports Amb l’objectiu d’augmentar la cobertura poblacional i començar el curs amb la màxima protecció, es vacuna sense cita prèvia, aquests dies, al Palau d’Esports MANEL R. GRANELL / ARXIU / AJ. DE TARRAGONA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Agost 2021 08:35

Aquest dimarts 10 d’agost ha començat a tot Catalunya la vacunació sense cita en una campanya que impulsa el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i que durarà fins al 16 del mateix mes. A Tarragona, la campanya compta amb la col·laboració d’agents cívics i Protecció Civil i el punt de vacunació sense cita és el Palau d’Esports Catalunya, a l’Anella Mediterrània.

Amb l’objectiu d’augmentar la cobertura poblacional i tornar a l’entorn educatiu –escoles, centres de formació i universitats- i als llocs de treball amb la màxima protecció, qui ho desitgi pot vacunar-se sense cita prèvia al Palau d’Esports del 10 al 16 d’agost, amb l’excepció dels dies 12 i 15, de 9 a 12 h i de 16 a 20 h.

A punt, per a l'inici de curs

El Departament de Salut, segons explica la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha triat aquestes dates pel fet que “la vacunació requereix dues dosis, separades en 3 o 4 setmanes. Si s’inicia ara, al setembre la vacuna ja haurà fet el seu efecte per protegir-nos abans començament del curs o de la tornada a la feina. El millor moment és ara”.

El mateix departament informa que actualment a Catalunya hi ha 3.000 nous casos diaris de persones que contrauen la COVID, al voltant de 2000 persones ingressades i 600 pacients a l’UCI, especialment entre els grups d’edat de 30 a 50 anys que encara no han estat vacunats amb la pauta completa. A més, les darreres dues setmanes s’ha detectat una disminució en el nombre de cites prèvies, i han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten al punt de vacunació.

Per aquests motius, i tenint en compte que la variant Delta és molt més transmissible, tant des del departament de Salut com des de l’Ajuntament de Tarragona es fa una crida a la vacunació massiva entre totes les persones de qualsevol edat com a millor protecció davant de la COVID-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: